FORLØB & PROGRAMMER

FAMILIE KOMBIFORLØB

FAMILIERÅDGIVER & INTUITIV VEJLEDER

Hvis hverdag og job skal hænge sammen, er det vigtigt at familielivet er i flow og balance. Et kombi forløb til familien kan være gavnligt for at se verden fra et nyt perspektiv, få værktøjer til at håndtere stress og depression, som ofte er følge af mistrivsel eller pres. Måske har dit barn fået tildelt en "diagnose", som det kan svært ved at begribe og forstå? Måske har der været et traume, skilsmisse, mistet eller på anden måde sorg, som har vendt op og ned på livet? Sammen med familien skabes der bevidsthed om mønstre og finder værktøjer til hverdagen og til fremtiden.

Ved en enkelt samtale, vil der opdages årsager og mønstre, hvor i som forældre kan få indblik i, og også værktøjer til barnet selv (fra en vis alder). Når vi opstarter et forløb, vil det være mig som familierådgiver og en intuitiv vejleder, der sammen sammensætter sessionerne, øvelser og workshops. Der er ikke faste moduler i det her program, da processerne er individuelle og derfor tilpasses den enkelte familie. Der vil være opsyn og sparring imellem sessionerne. Der vil være samlinger, hvor hele familien er samlet med både børn og voksne. Nogle sessioner er med familierådgiver alene, ligesom der er sessioner der foregår samlet eller alene med vejleder. Programmet sammensættes unikt til den enkelte familie, hvor familien selv er på banen i forhold til processer mv.

KAN BRUGES I FORHOLD TIL:

Skoleværing

Skilsmisse

Konflikthåndtering

Samarbejde med institutioner mv.

Traumer i familien/barnet

Sygdom og trivsel


SAMARBEJDE MED MYNDIGHEDER

Vi anbefaler forløb på min. 3. mdr.
Vi aftaler forløbets længe i samarbejde med evt. socialrådgiver/kommune
Vi arbejder ud fra handleplan
Vi samarbejder med institutioner, skoler, ansatte, familienMIT MAGISKE HJERTE

”Mit magiske hjerte” et selvudviklingsprogram til børn op til ca. 13 år

Har barnet brug for at kende sig selv - sin indre kerne? Eller måske har forældrene også brug for at kende deres barns ”magiske hjerte” Vi vil via viden, indblik, leg og fantasi finde ud af, hvad egen energi består af. Ved at overskride grænser og finde mod arbejdes der med tryghed og at finde indre styrke. Vi mødes en gang om ugen i 2 timer, hvor vi langsomt oparbejder læring om os selv og viden om alt det som vi påvirkes af. Lege og samtaler kan både være indendørs eller udenfor. I et magisk univers vil vi fodre fantasi, figtherånd, danseglæde og kredse om den enkeltes unikke passion.

Somme tider vil jeg inviterer forældre indenfor, så i kan være med, eller børnene har lavet noget de gerne vil vise frem. Der vil ikke være et forudbestemt forløb, da programmet tilpasses de børn der deltager.

Forløbet er min. 8 mdr. for at opnå det bedste resultat for barnet. Vi forventer at programmet kører kontinuerligt, så er alle pladser optaget, kan man komme på venteliste. Du vil blive kontaktet ved en ledig plads.

Information vedr. hold:

  • Antal børn: Min. 5 børn max 15
  • Program: 2 timer ugentligt - kr. 550,- pr. barn pr. mdr.
  • Alder 7-13 år

Steder med hold (selvbetalt):

  • Bogense, Kristianslundsvej 1, 5400 Bogense

Afholdes af:

Birgitte Pliniussen, rådgiver og familierådgiver Bjarne Dalhøj

Kr. 550,-

Pr. mdr. for at deltage på holdet


LIVSMISSIONEN

Selvudviklingsprogram til unge fra 7. klasse til ca. 20 år.

Livet kan sku være en stor mundfuld, som der blot skal ædes ind i hver dag. Hvem har ikke haft den følelse i deres liv på et tidspunkt. De unge mennesker har aldrig haft så mange indsigter, krav, test, muligheder som de har i dag. Det kan skabe alle mulige spørgsmål og indre kampe med sig selv, som de unge godt kunne have brug for at dele med andre, på en ikke terapeutisk facon.

Vi tilbyder at komme med al vores energi, indsigt og vejledning til de unge menesker, på en rummelig og samtidig stabil måde. Vi giver dem muligheden for at stille alle de spørgsmål som de går og tumler med. Vi giver dem selvindsigt og muligheden for at arbejde med sig selv! Måske har de en drøm, som de ønsker at dele og finde sit eget højeste potentiale - og det kan være en del af LIVSMISSIONENS opgave?

Vi vil arbejde med MOD, TILLID og ANSVAR på forskellige områder, og destinationen er at de hver især får skabt deres eget fundament og er sikre på, hvem de selv er, når forløbet afrundes.

Information:

Tid: 2 timer ugentligt minus ferier.

Forløb: Min: 4 mdr.

Alder: Fra 7. klasse til 25 år.

Sted: ?

Antal: 10 - 15 personer pr. hold

Alder: Fra 7. klasse til 20 år.

Undervisere: Bjarne Dalhøj & Birgitte PliniussenTil kommuner og institutioner:

Tilkøb programmer til børn/unge i jeres kommune/institution, på den måde er det muligt at gøre det gratis for forældre og børn at deltage.

Programmerne er velegnet til børn/unge der er udfordret på social angst, dårligt selvværd, skoleværing, indre processer som eksempelvis kan være, at barnet/unge menneske ikke forstår egne følelser mv. Programmer kan laves i mange sammenhænge som socialt tilbud til barnet, familien eller skolen/institutionen.

Programmer kan laves en fast ugedag enten som aftentiltag, lige efter skole eller i samarbejde med en skole evt. i skoletid - minus helligdage og ferier. Vi forventningsafstemmer om forløbet er tidsbestemt eller kontinuerligt i jeres kommune/institution.

STED:

Sted/miljø afhænger af kommune eller institution - hvilket kan aftales individuelt.

PRIS:
Vi aftaler en pris for forløbet, og hvor mange børn der kan/skal deltage, og i hvor lang tid der ønskes at udbyde programmet.Kontakt her eller på tlf. 23 41 34 20