Supervision

Jeg samarbejder med skoler, kommuner, institutioner, virksomheder, organisationer og superviserer, samt vejleder begejstret og indlevende, som et værktøj koblet med fagkompetencer.

Børnene og de unge er et helt særligt fokus for mig, for igennem deres løft og trivsel, kan vi understøtte skolegang og samarbejdet på tværs af systemer. Helt konkret handler det om at tænde barnets lys - at spotte vejen til den enkeltes unikke vej.

Når forældrene og omgivelser oplever at børnene ”virker” og lander i sig selv, så er alle muligheder åbne og alle er nu villige til at arbejde med helhed og ligefrem implementere de værktøjer og metoder der bliver præsenteret. Det kan gøres fra flere vinkler enten direkte ind i familien, som vejledning og læring til barnet om værktøjer, eller med supervision og læring til fagpersoner inden for området, der på den måde breder indsatsen og viden ud.

Tillid og relation er den vigtigste del af programmet i den enkelte familie - jeg har ingen fastlåste moduler eller systemer, men bruger mine iagttagelser, til at handle ud fra og give vejledning med. Jeg er opmærksom på både helbred, helhed, traumer på en gang og så bruger jeg diverse værktøjer, til at reparere og give viden og værktøjer.Intern faglig supervision:

Ansatte der fagligt arbejder med børn og unge har ofte brug for værktøjer til implementering af adfærdsmetoder og ikke mindst viden om den enkelte. Mine input handler om de særligt sensitive og viden om EMPATH. Mange voksne er selv født med samme lag, men har ikke fået dem "diagnotiseret". Så opgaven er både at have viden og forståelse, samt at kunne aktivere indsatsen videre i børn og unge.

Formål:

Formålet med en indsatsen er at dele så meget viden ud som muligt omkring metoder og værktøjer. Ved hjælp af forståelse  kan vi manøvre i flere lag og på den måde med skarp præcision lokalisere mønstre og blokeringer, også de epigenetiske. Med viden og indblik i at mestre vores “indre sprog” - og få en forståelse for de indre og ydre mekanismer kan indsatsen implementeres og dermed skyde genvej i forløb der ellers ofte vil blive uhensigtsmæssige, langtrukne og splitte mere end samle.


Jeg blindspotter ind i behov og kan understøtte og aktivere retning hos båden ansatte og familier.

Faglig supervision i cellers intelligens og intuitiv vejledning til gavn for helhedsindsats.