DEN GODE SKILSMISSE

At finde sin egen identitet efter at have "mistet" det liv man troede man havde. Og hvordan holder vi fokus som gode mennesker på de børn der står midt i alt kaosset. Alle vil gerne sine børn bedst, men somme tider kommer livet i vejen, og omgivelser, intern had eller sorg kan overtage de følelser, som burde komme i spil i en skilsmisse situation. Sådan er det bare ikke altid. Så kurset er både til dem der gerne vil være forberedt og kontrolleret men også til dem, hvor vejene skiltes i storm.

Afholdes af: Birgitte Pliniussen og Bjarne Dalhøj, familievejleder


Workshops: 5 x 3 timer - kr. 16.500

Pris pr. familie kr: 1500,-

BARNET ER IKKE FIRKANTET

Vi har en tendens til at putte mennesker i kasser. Og faktisk helst kasser der slet ikke passer til den enkelte. Når man nu opdager, at man enten selv har fået sådan et barn eller en institution/system møder dem på deres vej, er der nogle helt konkrete observationer man bør gøre sig. Dertil arbejder vi med værktøjer til at hjælpe barnet med at finde sig selv, og vide HVEM er jeg, så JEG kan fortælle dig HVEM jeg er. De skal bruge det resten af deres liv.

Afholdes af: Birgitte Pliniussen og Bjarne Dalhøj, familievejleder


Foredrag: 2 timer kr. 180,- pr. person

Workshops: 5 x 3 timer - kr. 16.500

Pris pr. familie kr: 1500,-STJERNEBØRN

Et familieprogram der har fokus på hele families samarbejde og indblik i hinanden. Her arbejdes der med 5 elementer (derfor stjerne) - og dernæst helhed i forhold til at kende egen og hinandens identitet, og vide "hvilken stjerne" man er og hvordan man bedst kan støtte hinanden. Når stjernens 5 takker er udfyldt og bearbejdet, har den enkelte meget mere forståelse for sig selv og den plads man repræsenterer i en familie. Den forståelse giver nogle indsigter, som giver mening på et højere plan, og dermed lettes opgaven "at være en familie" - for det er ikke altid lige nemt. Stjernebørn henvender sig især til familier med børn der er udfordret i eN almindelig hverdag. Vi arbejder med disse fem elementer.

  • Krop
  • Sind
  • Sjæl
  • Intern påvirkming
  • Eksternt miljø

Afholdes af: Birgitte Pliniussen og Bjarne Dalhøj, familievejleder

Workshops: 5 x 3 timer - kr. 16.500

Pris pr. familie kr: 1500,-

KÆMP FOR DET SOM DU HAR KÆRT

Familien er for de fleste deres kæreste eje, men det kan også være årsagen til gråd og hovedpine. Lad os komme med nogle indspark og andre måder at se verden på. Med den viden, kan vi meget nemmere tilgive os selv og andre, og vi får indblik i HVORFOR vi gør som vi gør, og HVORDAN vi kan ændre eller tilpasse egen adfærd, så vi faktisk får de påvirkninger og resultater vi ønsker.

Afholdes af: Birgitte Pliniussen og Bjarne Dalhøj, familievejleder


Foredrag: 2 timer kr. 180,- pr. person

Workshops: 5 x 3 timer - kr. 16.500

Pris pr. familie kr: 1500,-


TEMAAFTEN

Mit barn er sensitiv

Hvad ligger der bag den formulering? Er det noget vi siger, når der ellers ikke kan findes nogen forklaring? Ud fra en universel vinkel, giver det ganske mening, at tidens nye generationer påvirkes anderledes og oplever verden, omverden i et nyt perspektiv, og derfor virker vores “forældede” metoder ikke. Få indblik i at have et sensitivt sind og sjæl, for hvad betyder det egentlig? Havde vi været børn i dag, så havde vi med garanti fået beskeden “særlig sensitiv”, måske også ADHD og lærerne ville mene, at vi skulle have “tvungne” lejeaftaler for at stimulere til fælles leg og udvide vores legekreds, for vi var alt for alene og vores fantasi og kreative tilgang, ville ikke være et “brugbart” talent, men en form for afvigelse. Kan du genkende noget af dette her i dit barn? Så mød op til en temaaften om tidens børn og unge, - og i vil se jeres barn fra en helt ny vinkel, der kan gavne jer at have bevidsthed om - jo før jo bedre. 

Er i evt en gruppe der ønsker input og værktøjer til dit/jeres sensitive børn. 

Kontakt mig for at bestille denne temaaften.


WORKSHOP

Hjernens styring

Værktøjer til nogle af hverdagens udfordringer

En dag hvor forældre og børn får værktøjer og indblik i hjernens styring, kroppens funktioner og cellernes påvirkning når vi udsættes for skadende adfærd - mobning, internt og eksternt. Og hvad betyder det?  

Der er alt den påvirkning der kommer udefra - miljøet og mennesker. Derudover er der også et internt miljø, som vi især skal forstå virkningen af. Sammen skal vi lave nogle workshops, hvor i bla. skal lære forskellige roller at kende, så i bliver udstyret med en større bevidsthed om de processer der sker og hvad energi er i stand til.

På aftenen vil der være oplæg fra familierådgiver Bjarne Dalhøj og spirituel vejleder Birgitte Pliniussen. Sammen har vi arbejdet med børn, familier, performance og udvikling. I dette forum handler det absolut om tillid og ønske om at blive bevidste om mønstre og vi berører temaer på både rationel og spirituelt plan.

Børn fra 7 år kan deltage med forældre. Der vil undervejs blive en mindre anretning der indtages under forløbet, og med 15. Min fri snak/pause.

Ved henvendelse fra 6 - 8 familier fastlægges en dato for workshoppen/dagen

Pris: 650.- pr forældrepar / børn er gratis