KURSER & PROGRAMMER

KOMBIFORLØB

FAMILIERÅDGIVER & INTUITIV VEJLEDER

Hvis hverdag og job skal hænge sammen, er det vigtigt at familielivet er i flow og balance. Et kombi forløb til familien kan være gavnligt for at se verden fra et nyt perspektiv, få værktøjer til at håndtere stress og depression, som ofte er følge af mistrivsel eller pres. Måske har dit barn fået tildelt en "diagnose", som det kan svært ved at begribe og forstå? Måske har der været et traume, skilsmisse, mistet eller på anden måde sorg, som har vendt op og ned på livet? Sammen med familien skabes der bevidsthed om mønstre og finder værktøjer til hverdagen og til fremtiden.

Ved en enkelt samtale, vil der opdages årsager og mønstre, hvor i som forældre kan få indblik i, og også værktøjer til barnet selv (fra en vis alder). Når vi opstarter et forløb, vil det være mig som familierådgiver og en intuitiv vejleder, der sammen sammensætter sessionerne, øvelser og workshops. Der er ikke faste moduler i det her program, da processerne er individuelle og derfor tilpasses den enkelte familie. Der vil være opsyn og sparring imellem sessionerne. Der vil være samlinger, hvor hele familien er samlet med både børn og voksne. Nogle sessioner er med familierådgiver alene, ligesom der er sessioner der foregår samlet eller alene med vejleder. Programmet sammensættes unikt til den enkelte familie, hvor familien selv er på banen i forhold til processer mv.

Program til kommuner og institutioner: Pr. mdr. 22 timer eller efter aftale - vi anbefaler forløb på min. 3. mdr.

Pris pr. mdr. Pris: Kr.  12.400,-


MIT MAGISKE HJERTE

”Mit magiske hjerte” et selvudviklingsprogram til børn og unge. Kan tilpasses forskellige aldersgrupper.

Har barnet brug for at kende sig selv - sin indre kerne? Eller måske har forældrene også brug fr at kende deres barns ”magiske hjerte” Vi vil via viden, indblik, leg og fantasi finde ud af, hvad egen energi består af. Ved at overskride grænser og finde mod arbejdes der med tryghed og at finde indre styrke. Vi mødes en gang om ugen i 2 timer, hvor vi langsomt oparbejder læring om os selv og viden om alt det som vi påvirkes af. Legene kan både være indendørs eller udenfor. I et magisk univers vil vi fodre fantasi, figtherånd, danseglæde og skørhedsfaktoren er stor og opløftende.

Somme tider vil jeg inviterer forældre indenfor, så i kan være med, eller børnene har lavet noget de gerne vil vise frem. Der vil ikke være et forudbestemt forløb, da programmet tilpasses de børn der deltager.


Til kommuner og institutioner:

Velegnet til børn der er udfordret på social angst, dårligt selvværd mv. Programmet kan laves i mange sammenhænge som socialt tilbud til barnet,familien eller skolen/institutionen.

Programmet vil kører en fast ugedag enten som aftentiltag, lige efter skole eller i samarbejde med en skole evt. i skoletid - minus helligdage og ferier. Sted/miljø afhænger af kommune eller institution - hvilket kan aftales individuelt.

Kr. 550,-

Pr. mdr. for at deltage på holdet

Info:

 • Antal børn: Min. 5 børn max 15
 • Program: 2 timer ugentligt - kr. 550,- pr. mdr.

Forløbet er min. 8 mdr. for at opnå det bedste resultat for barnet. Vi forventer at programmet kører kontinuerligt, så er alle pladser optaget, kan man komme på venteliste. Du vil blive kontaktet ved en ledig plads.

Vi arbejder med temaerne:

 • Jeg tør være mig
 • Jeg kan genkende dig
 • Når verden larmer
 • Mon nogen forstår mig?
 • Hvad betyder mod?
 • Værktøj til at bryde ind til kernen.
 • Hvad mon min sjæl allerede kan
 • Øvelser og værktøjer til hverdagen
 • Intern indblik og eksternt påvirkning
Det er vigtigt at det ikke er samtale og "møder" - programmet arbejder kreativt med emnerne og forsøger at skabe individuelle indgange til læring af eget hjerte.

Afholdes af:

Birgitte Pliniussen, rådgiver og familierådgiver Bjarne Dalhøj


BOOK ET KURSUSFORLØB


DEN GODE SKILSMISSE

At finde sin egen identitet efter at have "mistet" det liv man troede man havde. Og hvordan holder vi fokus som gode mennesker på de børn der står midt i alt kaosset. Alle vil gerne sine børn bedst, men somme tider kommer livet i vejen, og omgivelser, intern had eller sorg kan overtage de følelser, som burde komme i spil i en skilsmisse situation. Sådan er det bare ikke altid. Så kurset er både til dem der gerne vil være forberedt og kontrolleret men også til dem, hvor vejene skiltes i storm.

Afholdes af: Birgitte Pliniussen og Bjarne Dalhøj, familievejleder


Workshops: 5 x 3 timer - kr. 16.500

Pris pr. familie kr: 1500,-

BARNET ER IKKE FIRKANTET

Vi har en tendens til at putte mennesker i kasser. Og faktisk helst kasser der slet ikke passer til den enkelte. Når man nu opdager, at man enten selv har fået sådan et barn eller en institution/system møder dem på deres vej, er der nogle helt konkrete observationer man bør gøre sig. Dertil arbejder vi med værktøjer til at hjælpe barnet med at finde sig selv, og vide HVEM er jeg, så JEG kan fortælle dig HVEM jeg er. De skal bruge det resten af deres liv.

Afholdes af: Birgitte Pliniussen og Bjarne Dalhøj, familievejleder


Foredrag: 2 timer kr. 180,- pr. person

Workshops: 5 x 3 timer - kr. 16.500

Pris pr. familie kr: 1500,-STJERNEBØRN

Et familieprogram der har fokus på hele families samarbejde og indblik i hinanden. Her arbejdes der med 5 elementer (derfor stjerne) - og dernæst helhed i forhold til at kende egen og hinandens identitet, og vide "hvilken stjerne" man er og hvordan man bedst kan støtte hinanden. Når stjernens 5 takker er udfyldt og bearbejdet, har den enkelte meget mere forståelse for sig selv og den plads man repræsenterer i en familie. Den forståelse giver nogle indsigter, som giver mening på et højere plan, og dermed lettes opgaven "at være en familie" - for det er ikke altid lige nemt. Stjernebørn henvender sig især til familier med børn der er udfordret i eN almindelig hverdag. Vi arbejder med disse fem elementer.

 • Krop
 • Sind
 • Sjæl
 • Intern påvirkming
 • Eksternt miljø

Afholdes af: Birgitte Pliniussen og Bjarne Dalhøj, familievejleder

Workshops: 5 x 3 timer - kr. 16.500

Pris pr. familie kr: 1500,-

KÆMP FOR DET SOM DU HAR KÆRT

Familien er for de fleste deres kæreste eje, men det kan også være årsagen til gråd og hovedpine. Lad os komme med nogle indspark og andre måder at se verden på. Med den viden, kan vi meget nemmere tilgive os selv og andre, og vi får indblik i HVORFOR vi gør som vi gør, og HVORDAN vi kan ændre eller tilpasse egen adfærd, så vi faktisk får de påvirkninger og resultater vi ønsker.

Afholdes af: Birgitte Pliniussen og Bjarne Dalhøj, familievejleder


Foredrag: 2 timer kr. 180,- pr. person

Workshops: 5 x 3 timer - kr. 16.500

Pris pr. familie kr: 1500,-


TEMAAFTEN

Mit barn er sensitiv

Hvad ligger der bag den formulering? Er det noget vi siger, når der ellers ikke kan findes nogen forklaring? Ud fra en universel vinkel, giver det ganske mening, at tidens nye generationer påvirkes anderledes og oplever verden, omverden i et nyt perspektiv, og derfor virker vores “forældede” metoder ikke. Få indblik i at have et sensitivt sind og sjæl, for hvad betyder det egentlig? Havde vi været børn i dag, så havde vi med garanti fået beskeden “særlig sensitiv”, måske også ADHD og lærerne ville mene, at vi skulle have “tvungne” lejeaftaler for at stimulere til fælles leg og udvide vores legekreds, for vi var alt for alene og vores fantasi og kreative tilgang, ville ikke være et “brugbart” talent, men en form for afvigelse. Kan du genkende noget af dette her i dit barn? Så mød op til en temaaften om tidens børn og unge, - og i vil se jeres barn fra en helt ny vinkel, der kan gavne jer at have bevidsthed om - jo før jo bedre. 

Er i evt en gruppe der ønsker input og værktøjer til dit/jeres sensitive børn. 

Kontakt mig for at bestille denne temaaften.


WORKSHOP

Hjernens styring

Værktøjer til nogle af hverdagens udfordringer

En dag hvor forældre og børn får værktøjer og indblik i hjernens styring, kroppens funktioner og cellernes påvirkning når vi udsættes for skadende adfærd - mobning, internt og eksternt. Og hvad betyder det?  

Der er alt den påvirkning der kommer udefra - miljøet og mennesker. Derudover er der også et internt miljø, som vi især skal forstå virkningen af. Sammen skal vi lave nogle workshops, hvor i bla. skal lære forskellige roller at kende, så i bliver udstyret med en større bevidsthed om de processer der sker og hvad energi er i stand til.

På aftenen vil der være oplæg fra familierådgiver Bjarne Dalhøj og spirituel vejleder Birgitte Pliniussen. Sammen har vi arbejdet med børn, familier, performance og udvikling. I dette forum handler det absolut om tillid og ønske om at blive bevidste om mønstre og vi berører temaer på både rationel og spirituelt plan.

Børn fra 7 år kan deltage med forældre. Der vil undervejs blive en mindre anretning der indtages under forløbet, og med 15. Min fri snak/pause.

Ved henvendelse fra 6 - 8 familier fastlægges en dato for workshoppen/dagen

Pris: 650.- pr forældrepar / børn er gratis